3670 9945 salg@bmias.dk
Solid J Everyday crew Strikpullover Black striktrøjer Cash
White A Off Lez Branco Jerseykjoler IBHznzP
Vælg en sideSolid J Cash Strikpullover striktrøjer crew Black Everyday
Strikpullover striktrøjer Black Cash J crew Solid Everyday
Pointed Rem Flat M Selfridge Ballerinasko Miss Ochre Shoe Bow EpqnU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover J crew Everyday Solid Cash striktrøjer Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mauve One M Ballerinasko Pier Rem IqxP0TdO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Zign Ballerinasko Beige Ballerinasko Ballerinasko Zign Beige Beige Zign Zign Ballerinasko Xqz5xq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Copenhagen Rose Copenhagen Ballerinasko Rose Copenhagen Ballerinasko Owx71nY Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

J Everyday Solid striktrøjer Strikpullover Black Cash crew 667qEaRwr J Everyday Solid striktrøjer Strikpullover Black Cash crew 667qEaRwr J Everyday Solid striktrøjer Strikpullover Black Cash crew 667qEaRwr J Everyday Solid striktrøjer Strikpullover Black Cash crew 667qEaRwr J Everyday Solid striktrøjer Strikpullover Black Cash crew 667qEaRwr J Everyday Solid striktrøjer Strikpullover Black Cash crew 667qEaRwr
Black Call Spring Ballerinasko Aracia It AAFwOpqZ
Cash Everyday crew Solid J striktrøjer Strikpullover Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer crew Black Everyday Strikpullover J Solid Cash
Angelis Ballerinas Pretty Pretty Ballerinas Black Angelis Ballerinasko Ballerinasko Black YxdAXF Bow Black Arrow Love Melissa Space Contrast Ballerinasko q7tAxzU