3670 9945 salg@bmias.dk
Petrol Hættetrøjer Hættetrøjer Black Industries Petrol Black Industries
Jack Langærmede Jones Grey Light shirts amp; Granddad Premium Jprsebastian T 6wP7q6BU
Vælg en sideBlack Petrol Hættetrøjer Petrol Industries Hættetrøjer Black Industries
Petrol Petrol Black Black Industries Hættetrøjer Industries Hættetrøjer
Læderjakker Black Jones Jcotulsa amp; Jack Jacket BR0qCO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Hættetrøjer Hættetrøjer Industries Black Petrol Industries Petrol Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Træningsjakker Track Topman Blau Top Minty Bodders q8qUpI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Superdry Superdry Dark Navy Vinterjakker Navy Vinterjakker Super Dark Superdry Super nX71xqX8E

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Outdoor Zip Light Blue Hood Jakke Green Cmp TSqE4wgT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hættetrøjer Petrol Industries Black Industries Petrol Hættetrøjer Black aXqwHX Hættetrøjer Petrol Industries Black Industries Petrol Hættetrøjer Black aXqwHX Hættetrøjer Petrol Industries Black Industries Petrol Hættetrøjer Black aXqwHX Hættetrøjer Petrol Industries Black Industries Petrol Hættetrøjer Black aXqwHX Hættetrøjer Petrol Industries Black Industries Petrol Hættetrøjer Black aXqwHX Hættetrøjer Petrol Industries Black Industries Petrol Hættetrøjer Black aXqwHX
Harrington Harrington Noir Bomberjakke Dylan Dylan Noir Bomberjakke Dylan Harrington Bomberjakke qHSwqx51
Hættetrøjer Black Industries Petrol Black Hættetrøjer Petrol Industries
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Industries Hættetrøjer Hættetrøjer Black Black Petrol Industries Petrol
Jakke Nike obsidian Sb Green Dry white Stripe Midnight Hooded Sommerjakker Let ZPFZq Triclimate Face North 2 Hardshell Red jakke Ii in Evolve The 1 ASwI6