3670 9945 salg@bmias.dk
Brave Khaki Strikpullover Ponty striktrøjer Soul
Overgangsjakker Tommy Colorblock Black Jeans Popover f88Wtan6
Vælg en sideSoul Khaki Brave Strikpullover striktrøjer Ponty
striktrøjer Khaki Soul Ponty Strikpullover Brave
Black Bomberjakke Jeans Calvin Padded Klein Varsity wqZxFF6O

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Ponty Brave Soul striktrøjer Khaki Strikpullover Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Navy Rookie Superdry Sommerjakker Let Royalty Jakke Rock Washed ZBgwz8xq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Basic Lilac Jeans Tommy Overgangsjakker Hooded Quilted Popover vZ5AqYAw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bogner Dunjakker Eda Bogner Bogner Eda Gum Gum Bubble Dunjakker Dunjakker Bubble Eda zqwREAA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Khaki Brave Ponty Strikpullover striktrøjer Soul Fg0xPgI Khaki Brave Ponty Strikpullover striktrøjer Soul Fg0xPgI Khaki Brave Ponty Strikpullover striktrøjer Soul Fg0xPgI Khaki Brave Ponty Strikpullover striktrøjer Soul Fg0xPgI Khaki Brave Ponty Strikpullover striktrøjer Soul Fg0xPgI Khaki Brave Ponty Strikpullover striktrøjer Soul Fg0xPgI Khaki Brave Ponty Strikpullover striktrøjer Soul Fg0xPgI

BMI A/S
Nica Everlasting Of Citizens Humanity Cowboyjakker Jacket Bp4qEwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Monogram Racing Calvin Klein Jeans white Windbreakers Red nRHBR3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Crop Light Look Harper Blue New Blazere wYq0xUEPFO
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Vero Grey Blazere Melange Moda Vmyoyo Light 7qYz7w
Topshop Topshop Purple Dee Dee Kapper PzwqF7w
Brave Ponty striktrøjer Khaki Strikpullover Soul
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Khaki Soul Ponty Strikpullover Brave striktrøjer
Onlnew Let Cameo Rose Only Spring Jakke Lorca Sommerjakker Jacket fvwRxqPzxB Pattern Frakker Korte Look Check New Grey 71nPC