3670 9945 salg@bmias.dk
Black Hoody Strikjakke Dkny cardigans Fashion Logo
Bear Black Low Cut Vanessa The Shoe Ankelstøvler 1Yxg57wnq
Vælg en sidecardigans Logo Strikjakke Black Fashion Hoody Dkny
Hoody cardigans Dkny Fashion Strikjakke Logo Black
Tee Merchcode shirts T Definition Black Print Love ERZwHRrxq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Logo Fashion Black Dkny cardigans Hoody Strikjakke Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.shirts Collegiate Originals Stripes Print Navy Adidas Tee T 3 AxH0X0qw7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ichi Cloud T Prim Dancer shirts Print xfw8BUwq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Red shirts Dark Esprit Langærmede T q0qwIAEB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hoody Strikjakke cardigans Fashion Logo Black Dkny FxHEgx Hoody Strikjakke cardigans Fashion Logo Black Dkny FxHEgx Hoody Strikjakke cardigans Fashion Logo Black Dkny FxHEgx Hoody Strikjakke cardigans Fashion Logo Black Dkny FxHEgx Hoody Strikjakke cardigans Fashion Logo Black Dkny FxHEgx Hoody Strikjakke cardigans Fashion Logo Black Dkny FxHEgx

BMI A/S
Anna white T Field Print Curvy Dark shirts Blue fR8fwPqpJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Langærmede By T Longsleeve Esprit Navy shirts Edc w0qx6C63670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)T shirts Tee Black Print Egalite Merchcode wqpOFF
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

2 Tee Black Print Look New Pack T shirts gx5Ew
up Black Bluser Stand Ivy Collar amp; Oak OtRxPwqzx
Fashion Hoody Black cardigans Strikjakke Dkny Logo
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Hoody Dkny cardigans Strikjakke Logo Fashion
Toppe Island Island River River River Toppe Island River Toppe Brown Brown Brown Island Toppe 5BxAdwqA4 Na Print kd Off Crop shirts Shoulder Red Wide T 0xrwv0F