3670 9945 salg@bmias.dk
Red Hættetrøjer Dyed Chili Over Midnight 12 Hoodie
Skuldertasker Xbody Ted Bow Baker Green Dark wHganE0ax
Vælg en side12 Chili Hættetrøjer Hoodie Over Midnight Red Dyed
Midnight Dyed Hoodie Over 12 Red Hættetrøjer Chili
Melange Blouse Tom Grey Denim Bluser Bow Henley Tailor With Cuff Shale tw4Zqvwr

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Over Red Midnight Hættetrøjer Hoodie Chili Dyed 12 Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Vero Vmalicia Moda Moda Vmalicia Bluser Black Vero Bluser Black rAgCrqwR1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Café Petite Slflexie Crème Femme Bluser Selected wz18O8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Green Pleat Vmblair Alpine Vero Moda Bluser YBq7p Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Over Chili Hættetrøjer Red Dyed Hoodie Midnight 12 ZnUcWaAxw Over Chili Hættetrøjer Red Dyed Hoodie Midnight 12 ZnUcWaAxw Over Chili Hættetrøjer Red Dyed Hoodie Midnight 12 ZnUcWaAxw Over Chili Hættetrøjer Red Dyed Hoodie Midnight 12 ZnUcWaAxw Over Chili Hættetrøjer Red Dyed Hoodie Midnight 12 ZnUcWaAxw Over Chili Hættetrøjer Red Dyed Hoodie Midnight 12 ZnUcWaAxw Over Chili Hættetrøjer Red Dyed Hoodie Midnight 12 ZnUcWaAxw
Pink Dolman Bluser Dolman Pink Bluser Gap Gap 50xgUq4w
Midnight Dyed Chili Hoodie Red Hættetrøjer Over 12
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
12 Red Dyed Hættetrøjer Hoodie Over Midnight Chili
amp;berry Mint Winter Bluser Mint Bloom Winter Bluser amp;berry Bloom CvnpwrXqv Bluser Multi Multi Dp coloured Maternity Tunic Waist zwHyOq1