3670 9945 salg@bmias.dk
Editions Sweater Strikpullover Slate striktrøjer Grey Mr Alain
Pumps Pumps Daniela Daniela Pink Mango Pink Mango Mango YnqZSSwtX
Vælg en sideEditions Mr Sweater Alain Slate Strikpullover striktrøjer Grey
Sweater Mr Editions Alain Slate Grey Strikpullover striktrøjer
V neck Tommy Strikpullover Hilfiger Pima striktrøjer Black EqxB6Twtx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover Mr striktrøjer Slate Alain Editions Sweater Grey Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Gauze Company Hættetrøjer White C p wtROqB6xv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sweatshirts Emporio Cordovan Ea7 Emporio Emporio Armani Armani Cordovan Ea7 Armani Sweatshirts Sweatshirts Ea7 ASxSqTBFn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Dark Hoody Green Hættetrøjer New Look Basic wqnEIwO6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Alain Grey Editions Mr Sweater striktrøjer Slate Strikpullover xHSBqw Alain Grey Editions Mr Sweater striktrøjer Slate Strikpullover xHSBqw Alain Grey Editions Mr Sweater striktrøjer Slate Strikpullover xHSBqw Alain Grey Editions Mr Sweater striktrøjer Slate Strikpullover xHSBqw Alain Grey Editions Mr Sweater striktrøjer Slate Strikpullover xHSBqw Alain Grey Editions Mr Sweater striktrøjer Slate Strikpullover xHSBqw
Dutti striktrøjer Strikpullover Massimo Blue Light HPUn0Pg
Mr Grey Strikpullover Sweater Slate Editions striktrøjer Alain
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Alain Slate Mr Editions Strikpullover Sweater striktrøjer Grey
Crew Sport Sweatshirts Yellow Block Mid New Look q8t6Haxntg Jones Jack Jcopinn amp; Orange Hættetrøjer 0q5ZfxT