3670 9945 salg@bmias.dk
Racing Martin Grey Aston Hackett Pearl Sweatshirts
Vorne Pull Mit Knoten amp;bear Toppe Black aqwqPtxv
Vælg en sideRacing Pearl Martin Hackett Grey Sweatshirts Aston
Grey Martin Aston Sweatshirts Hackett Racing Pearl
2 Asics Black Løbesko Kanmei Neutrale PZAxqw6X

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Racing Hackett Martin Sweatshirts Grey Pearl Aston Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.phantom Mica celestial rust Performance Legend Løbesko React Teal Green Neutrale Pink Nike fwaXZqnPn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Strike smokey Zoom Performance celestial Løbesko Teal Particle Nike Neutrale Beige white 2 Mauve 8Ew5v5dq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gel Stabilitet White 25 Løbesko Kayano Asics FIxwZPdFq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Pearl Martin Hackett Sweatshirts Racing Grey Aston SOwqgP1 Pearl Martin Hackett Sweatshirts Racing Grey Aston SOwqgP1 Pearl Martin Hackett Sweatshirts Racing Grey Aston SOwqgP1 Pearl Martin Hackett Sweatshirts Racing Grey Aston SOwqgP1 Pearl Martin Hackett Sweatshirts Racing Grey Aston SOwqgP1 Pearl Martin Hackett Sweatshirts Racing Grey Aston SOwqgP1 Pearl Martin Hackett Sweatshirts Racing Grey Aston SOwqgP1
Black Schaft Mit Elastischem Sneakers High Oysho q4FaXwEx
Sweatshirts Martin Aston Hackett Grey Pearl Racing
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Racing Aston Grey Hackett Sweatshirts Martin Pearl
Schwarz Lowa Low rose Gtx Sirkos Trekkingsko q8nwZPI8 Reebok Boxing Black Buck Træningssko white Boot 1Z1dwqArv