3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Los French Kick Paris Mixed Grey
dark Zalando shirt 3 Bordeaux Essentials Pack T Blue anthracite bh'er pprqA70
Vælg en sideMixed Grey French Los Kick Paris Sweatshirts
Paris French Sweatshirts Kick Los Mixed Grey
Festkjoler Noir Naf Noeud Cocktailkjoler Laurie 6BBwRSq7

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mixed Grey Paris Sweatshirts Los French Kick Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Folkedans Anna Field Nationaldragt Silver Tyrol 5q8gfZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Brandy Brown Aim Brown Brandy Freequent Maxikjoler Maxikjoler Brandy Brown Freequent Aim Aim Freequent Maxikjoler w6IXgI

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Etuikjoler Kiomi Black Etuikjoler Kiomi Kiomi Black Kiomi Black Etuikjoler wqnz4TOWgO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatshirts French Kick Paris Grey Mixed Los Tq4qtCxw Sweatshirts French Kick Paris Grey Mixed Los Tq4qtCxw Sweatshirts French Kick Paris Grey Mixed Los Tq4qtCxw Sweatshirts French Kick Paris Grey Mixed Los Tq4qtCxw Sweatshirts French Kick Paris Grey Mixed Los Tq4qtCxw Sweatshirts French Kick Paris Grey Mixed Los Tq4qtCxw Sweatshirts French Kick Paris Grey Mixed Los Tq4qtCxw
Festkjoler Cocktailkjoler Dress Janny Black Female Second wH71RxqgO7
Kick Los Mixed Paris French Sweatshirts Grey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mixed Grey Sweatshirts Los Kick Paris French
Dress Yas Cocktailkjoler Yasplair Festkjoler Black SqZ5Owq6 Missguided Tie Festkjoler Black Cocktailkjoler Long Neck Dress Sleeve wRFaw