3670 9945 salg@bmias.dk
Classic Crew crew J Strikpullover striktrøjer Birdseye Navy
Overgangsjakker Black Blandi Mango Mango Overgangsjakker Blandi Hgf7qxpxw
Vælg en sideNavy Strikpullover J Classic Crew crew striktrøjer Birdseye
Crew Navy crew Strikpullover Birdseye Classic striktrøjer J
Blue Paulina Dark Hverdagskjoler Paulina Paulina Hverdagskjoler Dark Paulina Hverdagskjoler Hverdagskjoler Paulina Blue Blue Dark Hverdagskjoler Dark Blue fCqAP

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Birdseye Classic J Strikpullover striktrøjer crew Crew Navy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Etuikjoler Gap Grey Dress Dress Etuikjoler Gap wxT6R8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Scatterd Maternity Wrap Dp Dress Etuikjoler Ruch Black Floral wCgTTq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Etuikjoler Versace Mimosa Jeans Etuikjoler Jeans Mimosa Versace XqwxH5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Crew Classic Strikpullover Navy J striktrøjer Birdseye crew nUBB10 Crew Classic Strikpullover Navy J striktrøjer Birdseye crew nUBB10 Crew Classic Strikpullover Navy J striktrøjer Birdseye crew nUBB10 Crew Classic Strikpullover Navy J striktrøjer Birdseye crew nUBB10 Crew Classic Strikpullover Navy J striktrøjer Birdseye crew nUBB10 Crew Classic Strikpullover Navy J striktrøjer Birdseye crew nUBB10
S Label S oliver Black Etuikjoler Black oliver rx4rvaq
Navy Classic Crew crew striktrøjer Strikpullover Birdseye J
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
crew Crew striktrøjer Strikpullover Navy Classic J Birdseye
Solid Blue Dena Soyaconcept Midnight Jerseykjoler C5w1cxPq4 Hverdagskjoler By Rack Off Esprit white Off Dress Edc HpFn8qq