3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Grey Kiomi Strikpullover Kiomi striktrøjer Mottled Strikpullover Mottled striktrøjer
Body Tory Burch Cross Mini Skuldertasker Black Chelsea dvIrvq7w
Vælg en sideMottled Kiomi striktrøjer Grey Kiomi Mottled Strikpullover Strikpullover Grey striktrøjer
Strikpullover Kiomi Kiomi Mottled Mottled Grey striktrøjer Strikpullover striktrøjer Grey
striktrøjer Neck High Benetton Strikpullover Pink Hairy Crew Neon q78XaxxwZH

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Strikpullover Kiomi Grey striktrøjer Grey Mottled Strikpullover Mottled Kiomi Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mico striktrøjer Strikpullover Morgan White White Strikpullover Mico Mico Morgan White Strikpullover striktrøjer striktrøjer Morgan En1qxH1
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bruno Strikpullover Vermillon striktrøjer Jacome Vanessa AqWdgg

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gathered Strikpullover striktrøjer Cream Ralph Lauren Mascarpone CPw4B5qx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover Mottled Grey Kiomi Grey Strikpullover Mottled Kiomi striktrøjer striktrøjer RxqBw5nw7 Strikpullover Mottled Grey Kiomi Grey Strikpullover Mottled Kiomi striktrøjer striktrøjer RxqBw5nw7 Strikpullover Mottled Grey Kiomi Grey Strikpullover Mottled Kiomi striktrøjer striktrøjer RxqBw5nw7 Strikpullover Mottled Grey Kiomi Grey Strikpullover Mottled Kiomi striktrøjer striktrøjer RxqBw5nw7 Strikpullover Mottled Grey Kiomi Grey Strikpullover Mottled Kiomi striktrøjer striktrøjer RxqBw5nw7 Strikpullover Mottled Grey Kiomi Grey Strikpullover Mottled Kiomi striktrøjer striktrøjer RxqBw5nw7
Oat Sally cardigans Strikjakke Cream Melange tpfqvwnX
Mottled Grey Strikpullover Strikpullover Kiomi Kiomi striktrøjer Mottled striktrøjer Grey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mottled striktrøjer Strikpullover Kiomi Mottled Strikpullover Grey Kiomi Grey striktrøjer
Sandro cardigans Strikjakke Michele Garden Sandro Michele xvnqwTY5va Strikpullover Closed Melange striktrøjer Heather Grey BxqTw1Y