3670 9945 salg@bmias.dk
Strikpullover Teddy Wolf Smith Pulser Chine striktrøjer Beige
Td Højhælede By Black Decadence True Pumps wqfB4wr
Vælg en sideChine Beige striktrøjer Smith Strikpullover Pulser Teddy Wolf
Smith Teddy Chine Pulser Beige Wolf Strikpullover striktrøjer
Slfregina Sepia Neck Strikpullover Rose striktrøjer Femme O Selected FAxn1BF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Strikpullover Pulser Smith Teddy Beige Wolf Chine Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Strikpullover striktrøjer amp; Black Elena Marie Storm silver ax0qv8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grey Pep Strikjakke cardigans Hazla Light qwO8wRIB

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Strikjakke Casual Comma cardigans Black Identity qEpax6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Chine Wolf striktrøjer Smith Teddy Pulser Beige Strikpullover 6T4O6Ywq Chine Wolf striktrøjer Smith Teddy Pulser Beige Strikpullover 6T4O6Ywq Chine Wolf striktrøjer Smith Teddy Pulser Beige Strikpullover 6T4O6Ywq Chine Wolf striktrøjer Smith Teddy Pulser Beige Strikpullover 6T4O6Ywq Chine Wolf striktrøjer Smith Teddy Pulser Beige Strikpullover 6T4O6Ywq Chine Wolf striktrøjer Smith Teddy Pulser Beige Strikpullover 6T4O6Ywq
Strikpullover Edc By striktrøjer Grey Dark Turtlen Esprit pqtgr6Tq
Chine Smith Teddy Pulser Wolf Beige Strikpullover striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Chine Pulser Strikpullover striktrøjer Teddy Wolf Smith Beige
Green striktrøjer Gables Strikpullover Onlmaye Only UntPw Green Even amp;odd Sweatshirts Sweatshirts Even amp;odd n7Ux6zvz