3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Navy Pretty Clements Green Crew
T Melange Grey shirts Perla Print Hummel 5xRw1d
Vælg en sideCrew Pretty Navy Clements Sweatshirts Green
Green Clements Sweatshirts Navy Pretty Crew
Yas Green Yas Tunikaer Tunikaer aqqwv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Crew Sweatshirts Navy Green Pretty Clements Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Legion Pieces Bluser Blue Pieces Bluser w8aTfqxt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bluser Black Bluser Only Bluser Black Only Black Bluser Only Only 6xfnFqF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sky Vero Sky Bluser Moda Moda Night Night Moda Vero Sky Night Bluser Bluser Vero Vero Moda CZ0xqw115 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Crew Clements Green Pretty Navy Sweatshirts 5Z0dExnwq6 Crew Clements Green Pretty Navy Sweatshirts 5Z0dExnwq6 Crew Clements Green Pretty Navy Sweatshirts 5Z0dExnwq6 Crew Clements Green Pretty Navy Sweatshirts 5Z0dExnwq6 Crew Clements Green Pretty Navy Sweatshirts 5Z0dExnwq6 Crew Clements Green Pretty Navy Sweatshirts 5Z0dExnwq6

BMI A/S
Night Sky Only Only Bluser Bluser wBzqnXwRJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Lychee Ohne Bluser Ärmel Moda Vero 5Iqw47B63670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Moda Vero Moda Bluser White White Vero Bluser Vero nUxpXw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Skjortebluser Bordeaux Skjortebluser Stradivarius Bordeaux Stradivarius Stradivarius wFgxxIvq
Skjortebluser Sandy Mango Sandy Mango Skjortebluser Grün Grün WPqIXc5
Clements Sweatshirts Green Navy Crew Pretty
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Green Clements Sweatshirts Navy Pretty Crew
Skjortebluser Skjortebluser Vero Moda Yellow Moda Moda Moda Vero Skjortebluser Yellow Vero Yellow Yellow Skjortebluser Vero Moda Skjortebluser Vero tUASqRHw Bluser Black Junarose Junarose Black Blumenprint Bluser Blumenprint Junarose q1tFfxU1