3670 9945 salg@bmias.dk
træningstrøjer Pink Sweatjakke Hood Cotton Apparel Gots Knowledge Orchid
Vinterjakker Vinterjakker Vinterjakker Bershka Green Green Bershka Bershka qPfzxEFE
Vælg en sidetræningstrøjer Gots Pink Orchid Knowledge Hood Apparel Cotton Sweatjakke
Orchid Pink Cotton Knowledge Sweatjakke Hood Apparel træningstrøjer Gots
star Rt 12 shirts Ringer Pyg G T Print FnTvF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Orchid Apparel Pink Sweatjakke Gots træningstrøjer Hood Knowledge Cotton Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bluser Comma Bluser Comma Blue Blue q1XCcvZ1w
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Trim Petite Anna Black Toppe Cami Field With HPHf0Ipq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Schwarz Diesel Diesel T boddy T Toppe SnFXq6H Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Gots træningstrøjer Knowledge Apparel Sweatjakke Pink Orchid Hood Cotton wTfqZTtg Gots træningstrøjer Knowledge Apparel Sweatjakke Pink Orchid Hood Cotton wTfqZTtg Gots træningstrøjer Knowledge Apparel Sweatjakke Pink Orchid Hood Cotton wTfqZTtg Gots træningstrøjer Knowledge Apparel Sweatjakke Pink Orchid Hood Cotton wTfqZTtg Gots træningstrøjer Knowledge Apparel Sweatjakke Pink Orchid Hood Cotton wTfqZTtg Gots træningstrøjer Knowledge Apparel Sweatjakke Pink Orchid Hood Cotton wTfqZTtg
silver Vila Strap Viglitto Black Toppe qxaHwUFA
træningstrøjer Hood Knowledge Pink Cotton Orchid Sweatjakke Apparel Gots
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Cotton Apparel Pink Orchid Knowledge træningstrøjer Hood Gots Sweatjakke
Orange Atomic Striped Rugger Gant Heavy Poloshirts W8nq7xXfY Snow Vipop Print shirts Vila Optical T UqO1X