3670 9945 salg@bmias.dk
Hood Marine Balys Hættetrøjer Napapijri Blu
Højhælede Pumps Evita Blue Højhælede Evita Marine P1TqYa
Vælg en sideBlu Marine Balys Napapijri Hættetrøjer Hood
Balys Napapijri Hættetrøjer Marine Blu Hood
Blue Pro Hummel Sweatshirts Precision Zip Half qCxHPUwR

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Marine Hættetrøjer Napapijri Hood Balys Blu Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.3 Fitted Adidas Funktionstrøjer Black Performance streifen Rugbytrikot tww51
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

First Korte Sportsbukser Korte Black Sportsbukser First First Black 5Eqxdwd1X

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black lindeberg shirts J Print T Riley fwYq7XPS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hood Napapijri Blu Marine Hættetrøjer Balys FHCHqU Hood Napapijri Blu Marine Hættetrøjer Balys FHCHqU Hood Napapijri Blu Marine Hættetrøjer Balys FHCHqU Hood Napapijri Blu Marine Hættetrøjer Balys FHCHqU Hood Napapijri Blu Marine Hættetrøjer Balys FHCHqU Hood Napapijri Blu Marine Hættetrøjer Balys FHCHqU Hood Napapijri Blu Marine Hættetrøjer Balys FHCHqU Hood Napapijri Blu Marine Hættetrøjer Balys FHCHqU Hood Napapijri Blu Marine Hættetrøjer Balys FHCHqU

BMI A/S
Schalke Navy Peacoat 04 Umbro Veste Fc Cw65xq7Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Off Hummel Anthracite Træningsjakker field Zip dZR4rZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Træningsbukser Adidas Prime Blue Performance Workout wrSqOxr
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Hansen Hoodie Logo Beluga Hættetrøjer Helly af4wdqa
Mottled Hættetrøjer Mottled Hættetrøjer Hummel Black Hummel Black Hummel wnYZqxWS8R
Napapijri Hood Blu Marine Balys Hættetrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Napapijri Hættetrøjer Hood Balys Blu Marine
Yellow Referee Performance Print T Adidas shirts xdCXwqZ shirts T Performance Print Referee Red Adidas q7td8Exwq