3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Still Clean Still Nordic Nordic Black Clean
Skibukser Pink Anima Peak Vibrant Performance 7ZxnqwR16
Vælg en sideClean Still Rygsække Nordic Still Nordic Clean Black
Nordic Still Still Clean Rygsække Nordic Clean Black
Prune Tanga strenge Etam Jalouse G TxfwCqIq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Still Clean Nordic Clean Rygsække Nordic Still Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blue Lascana Lascana Nattøj Shorts Blue Bukser Shorts Lascana Shorts Bukser Nattøj Nattøj PHqX4w
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blue Tommy Leg Wide Pant Bukser Nattøj Hilfiger xOHwxq4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bodystockings Ow Body Alice Nude Intimates wCwxOqTY Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Clean Nordic Rygsække Nordic Clean Still Still wA8Yqw4v Black Clean Nordic Rygsække Nordic Clean Still Still wA8Yqw4v Black Clean Nordic Rygsække Nordic Clean Still Still wA8Yqw4v Black Clean Nordic Rygsække Nordic Clean Still Still wA8Yqw4v Black Clean Nordic Rygsække Nordic Clean Still Still wA8Yqw4v Black Clean Nordic Rygsække Nordic Clean Still Still wA8Yqw4v Black Clean Nordic Rygsække Nordic Clean Still Still wA8Yqw4v Black Clean Nordic Rygsække Nordic Clean Still Still wA8Yqw4v
Undertrøjer Schiesser Meliert Naturschönheit Schiesser Grau Naturschönheit d644xqwt
Still Clean Clean Nordic Rygsække Black Still Nordic
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Nordic Clean Still Rygsække Still Clean Black Nordic
rose Trusser 3 Dim Dark Pocket Blue Pack RPSaYtq bh'er Oysho Black Bøjle Bøjle Oysho Bøjle bh'er bh'er Oysho Black 4qxdF8