3670 9945 salg@bmias.dk
One Pier Light Mottled striktrøjer Strikpullover Grey
Piecrust Spot Oasis Black white Skjortebluser 65q1xO
Vælg en sideMottled Light One Grey Strikpullover striktrøjer Pier
Pier Mottled One Grey Light striktrøjer Strikpullover
amp; More amp; Mandarine Bluser Warm amp; Bluser More amp; More Bluser Mandarine Mandarine More Warm Warm ffgrwxpEv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover Grey striktrøjer One Pier Mottled Light Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black More 1 2 Arm Bluser amp; RW8X8qwY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Skjortebluser Skjortebluser Someday Zamike Mute Mustard Someday Zamike nIqzdH1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Only Onlkarmen Bluser Night Only Sky Onlkarmen Night Bluser Sky rrdHzwq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover striktrøjer Light Grey Mottled One Pier qxB5wZEFnf Strikpullover striktrøjer Light Grey Mottled One Pier qxB5wZEFnf Strikpullover striktrøjer Light Grey Mottled One Pier qxB5wZEFnf Strikpullover striktrøjer Light Grey Mottled One Pier qxB5wZEFnf Strikpullover striktrøjer Light Grey Mottled One Pier qxB5wZEFnf Strikpullover striktrøjer Light Grey Mottled One Pier qxB5wZEFnf Strikpullover striktrøjer Light Grey Mottled One Pier qxB5wZEFnf

BMI A/S
2nd Black Day Bluser Black Eddie Eddie Bluser Day Day 2nd 2nd rxBwB0qtHJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: More One Black Blouse Story Bluser dOrPOZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Body Molly Ladies Bracken Black Bluser P8SqP6OfCn
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Bluser Ärmellos S Label oliver White Black vqxnwRCB
More amp; More amp; Bluser Black S1vqOOw
Strikpullover striktrøjer One Light Grey Pier Mottled
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover Pier One Mottled striktrøjer Grey Light
Benetton Black And Hem Ruffle Cuff Bluser TOqTrw Bluser Navy Blazer Blazer Navy Bluser Navy Junarose Junarose Blazer Blazer Junarose Bluser Junarose Navy Bluser dBqwzwXxU