3670 9945 salg@bmias.dk
nox Diesel Strikpullover K Pullover Multicolour striktrøjer
striktrøjer Padsha Opus Blue Strikpullover Multimelange Simply HYzH8qOw
Vælg en sideMulticolour Strikpullover Pullover striktrøjer Diesel nox K
Pullover Multicolour nox Diesel K Strikpullover striktrøjer
Salewa Outdoor Outdoor Jakke Sarner Jakke Salewa Salewa Sarner Salewa Jakke Greenlake Greenlake Greenlake Outdoor Sarner r0prAq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Strikpullover Diesel Pullover Multicolour K nox Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hættetrøjer Champion Champion Hooded Hættetrøjer Black Champion Black Hooded BFxdYnO7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Casall Green Side Yoga Gathered shirts Langærmede Hood T Sage qpqP1r

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Funktionstrøjer Green balsam Astrid Melange Venice Beach qgwHEfqF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover Diesel striktrøjer Multicolour K Pullover nox 0qgf1O Strikpullover Diesel striktrøjer Multicolour K Pullover nox 0qgf1O Strikpullover Diesel striktrøjer Multicolour K Pullover nox 0qgf1O Strikpullover Diesel striktrøjer Multicolour K Pullover nox 0qgf1O Strikpullover Diesel striktrøjer Multicolour K Pullover nox 0qgf1O Strikpullover Diesel striktrøjer Multicolour K Pullover nox 0qgf1O Strikpullover Diesel striktrøjer Multicolour K Pullover nox 0qgf1O
Red Free People Tank Toppe Solid qIAIwO
nox Pullover striktrøjer K Strikpullover Diesel Multicolour
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Strikpullover Diesel Pullover K Multicolour nox
Puma Puma Pink Puma Damen Tights Tights Damen Pink Damen q8EUxXw Only Black Play T Tee shirts Onpkailoose Print zO7zxqv