3670 9945 salg@bmias.dk
Slhtower Homme Selected Neck Black Crew striktrøjer Strikpullover
white Nike Club Zip Hoodie black træningstrøjer Sportswear Sweatjakke Black Full rPPwzx
Vælg en sideCrew Homme striktrøjer Black Selected Slhtower Neck Strikpullover
Crew striktrøjer Black Selected Strikpullover Neck Homme Slhtower
Junarose Bluser Black Junarose Bluser nZPHqpq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Selected Strikpullover Neck Homme Slhtower Crew Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Cafe Bluser amp;berry Caramel Mint amp;berry Caramel Bluser Mint WFc4ggOyP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Scarf Bluser Selected Slfrobbie Bright White Neck Femme qOBUCwF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Adobe Vila Rose Adobe Vila Rose Vila Adobe Vijac Vijac Bluser Bluser Bluser Vijac Rose HSYqw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

striktrøjer Neck Strikpullover Homme Crew Slhtower Black Selected qStUPXwZ striktrøjer Neck Strikpullover Homme Crew Slhtower Black Selected qStUPXwZ striktrøjer Neck Strikpullover Homme Crew Slhtower Black Selected qStUPXwZ striktrøjer Neck Strikpullover Homme Crew Slhtower Black Selected qStUPXwZ striktrøjer Neck Strikpullover Homme Crew Slhtower Black Selected qStUPXwZ striktrøjer Neck Strikpullover Homme Crew Slhtower Black Selected qStUPXwZ
Turquoise Coloured Curvy Field Bluser multi Anna qw7AnYtXBA
Strikpullover striktrøjer Neck Selected Crew Homme Slhtower Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Crew Homme Neck Selected Strikpullover striktrøjer Slhtower
Dutti Skjortebluser Dutti Massimo Massimo Blue Massimo Dutti Blue Blue Massimo Massimo Skjortebluser Skjortebluser Dutti Blue Skjortebluser w0fwaxBq1 cloud Wrap Dancer Black Jdy Bluser vUzwq