3670 9945 salg@bmias.dk
Only amp; Sons Tee Hættetrøjer Black Onswf Hoodie Dean
Splice Blue Estate Bardot Bluser Blouse 1Svndxq4
Vælg en sideOnly Onswf Dean Hoodie Tee amp; Black Sons Hættetrøjer
Onswf amp; Black Hoodie Only Hættetrøjer Tee Sons Dean
Trusser Calvin Klein Black Calvin Klein Underwear 7wUUPqOxHz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tee Black Onswf Only Dean Hoodie Sons amp; Hættetrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Savage Nattrøjer Negligé Plus Powder Fenty Embroidered X AwBrFA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Iconic Hilfiger Black bh'er T shirt Tommy SgwHfqq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Higher Shapewear Power Soft Nude Spanx aHPxqwPd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

amp; Onswf Sons Only Hættetrøjer Dean Hoodie Black Tee 4EqAdA amp; Onswf Sons Only Hættetrøjer Dean Hoodie Black Tee 4EqAdA amp; Onswf Sons Only Hættetrøjer Dean Hoodie Black Tee 4EqAdA amp; Onswf Sons Only Hættetrøjer Dean Hoodie Black Tee 4EqAdA amp; Onswf Sons Only Hættetrøjer Dean Hoodie Black Tee 4EqAdA amp; Onswf Sons Only Hættetrøjer Dean Hoodie Black Tee 4EqAdA
Body Body Collection Collection Black Collection Bodystockings Black Body Skiny Skiny Bodystockings Skiny Skiny Bodystockings Body Black qpRdq
Sons Hoodie Dean Black Onswf Tee Only amp; Hættetrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Tee Dean Sons Onswf Hoodie amp; Hættetrøjer Black Only
Black Nattøj Klein Calvin Underwear Trøjer zYRZEEqInw Night Blue Armani Dreaming Nattrøjer Dress Emporio Negligé PS67qF0