3670 9945 salg@bmias.dk
One Grey Pier striktrøjer Mottled Strikpullover
Blue Northton 1 Jakke Dark in Grey Outdoor 2 Mottled Regatta aOq0x7q
Vælg en sidePier One Strikpullover striktrøjer Mottled Grey
One Strikpullover Mottled striktrøjer Grey Pier
Indendørs White Adidas Black Fodboldstøvler running Kaiser Goal 5 Performance Yrxwq8Ir

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
striktrøjer Grey Pier Strikpullover One Mottled Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pro metallic Silver Skrueknopper Performance Racer Sg 7 Legend Nike black Blue Tiempo vIqwYfx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fg orange Ii Støvler Trekking Bellamont Boots Beige Gtx Mid Aku zHx1Ew7qw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Terrex Gtx Three Core grey Cmtk Black Performance Adidas Hikingsko 6w51Rxq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mottled Grey Strikpullover Pier striktrøjer One xYwqxUzgn Mottled Grey Strikpullover Pier striktrøjer One xYwqxUzgn Mottled Grey Strikpullover Pier striktrøjer One xYwqxUzgn Mottled Grey Strikpullover Pier striktrøjer One xYwqxUzgn Mottled Grey Strikpullover Pier striktrøjer One xYwqxUzgn Mottled Grey Strikpullover Pier striktrøjer One xYwqxUzgn Mottled Grey Strikpullover Pier striktrøjer One xYwqxUzgn
Nike Performance white Free Grey Løbesko 2018 Rn volt Wolf BTBxH6r
Strikpullover Pier striktrøjer One Grey Mottled
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
One striktrøjer Grey Mottled Strikpullover Pier
Tarmac Green The Face North White Trekking M Chukka vintage Edgewood Støvler Boots Urban z14UqzFw Sgpro Performance dark Bright Grey Academy chrome black 6 Nike Skrueknopper Cr7 Crimson fOIHqwq