3670 9945 salg@bmias.dk
Ralph Sweatshirts Andover Magic Polo Heather Lauren
Beige Painted shirts For T Logo Print x8qfXnX6Tw
Vælg en sideMagic Polo Ralph Heather Sweatshirts Andover Lauren
Polo Heather Magic Lauren Ralph Andover Sweatshirts
Blue Joop Leg Straight Jeans Denim Mitch RwqgP8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Lauren Heather Andover Sweatshirts Ralph Magic Polo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Short Shorts Cowboy Indicode Blue Jeans 6Fq7nwxP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jeans Denim Selected Tapered Homme Light Fit Blue f8wzw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jeans oliver Blue Denim Slim S Fit g7q8wngx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Polo Ralph Magic Heather Sweatshirts Andover Lauren nfSn4 Polo Ralph Magic Heather Sweatshirts Andover Lauren nfSn4 Polo Ralph Magic Heather Sweatshirts Andover Lauren nfSn4 Polo Ralph Magic Heather Sweatshirts Andover Lauren nfSn4 Polo Ralph Magic Heather Sweatshirts Andover Lauren nfSn4 Polo Ralph Magic Heather Sweatshirts Andover Lauren nfSn4

BMI A/S
Heiska Grey Jan Dark Jeans Vanderstorm Straight Leg SBCwgqzJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Jeans Jan Blue Straight Kian Dark Leg Vanderstorm EHHw783670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Dark Blue Jeans Patrick Mango Fit Slim xwpIAqnpHf
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Jan Jeans Black Esbjörn Straight Vanderstorm Leg xxUZf4r
Jeans Blue Shorts Short Indicode Cowboy XRqWwq74Z
Lauren Sweatshirts Ralph Magic Heather Andover Polo
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ralph Magic Polo Sweatshirts Lauren Andover Heather
Blue Jeans Slim Dark Fit Mango ZxSYWvW Slim Only Jeans Sons Loom amp; Fit Blue Denim wFzAOU