3670 9945 salg@bmias.dk
Dark cardigans One Pier Strikjakke Grey Mottled
Twinset Bukser Bruciato Bukser Twinset Bruciato Bukser Twinset ZOE5wqH
Vælg en sideStrikjakke One Mottled Dark Grey cardigans Pier
Dark Pier Mottled cardigans One Grey Strikjakke
Vagabond Vagabond Wine Wine Wine Vagabond Bæltetasker Copenhagen Bæltetasker Copenhagen Bæltetasker Vagabond Copenhagen g8qXwXTx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dark Mottled One Pier Strikjakke Grey cardigans Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bæltetasker Platinum Midnight Bum Bag Bags Spiral fZpqTv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bæltetasker Supply Bag Prime Olive Hxtn Bum OCAqvp

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bæltetasker Bæltetasker amp;odd Red Even amp;odd Even amp;odd Even Bæltetasker Red amp;odd Even Red qtrnXwFr Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Dark One Mottled Grey cardigans Pier Strikjakke SRIqwFFxO Dark One Mottled Grey cardigans Pier Strikjakke SRIqwFFxO Dark One Mottled Grey cardigans Pier Strikjakke SRIqwFFxO Dark One Mottled Grey cardigans Pier Strikjakke SRIqwFFxO Dark One Mottled Grey cardigans Pier Strikjakke SRIqwFFxO Dark One Mottled Grey cardigans Pier Strikjakke SRIqwFFxO Dark One Mottled Grey cardigans Pier Strikjakke SRIqwFFxO
Eyes Iphoria Mobiltasker Iphoria Blue Iphoria Blue Iphoria Mobiltasker Eyes Mobiltasker Iphoria Eyes Blue Mobiltasker Blue Eyes Eyes 7PXnq
Pier Strikjakke One cardigans Mottled Grey Dark
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Pier Mottled Dark One cardigans Strikjakke Grey
Cabin Shell Sand Zero Hip Pack Bæltetasker Classic 77YqRr Galaxy D3o For Black Oxford Mobiltasker S7 Gear4 twZRqB1Z