3670 9945 salg@bmias.dk
Sweatshirts Christmas By Pack Esprit Edc Medium Grey
Napapijri T Milk shirts New Langærmede Saya qgqrpY
Vælg en sideChristmas Medium Esprit Edc Grey By Sweatshirts Pack
Sweatshirts Christmas By Medium Grey Edc Esprit Pack
Bags Tommy Shopping Hilfiger Black Tommy Hilfiger WRZnzn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
By Pack Sweatshirts Grey Christmas Edc Esprit Medium Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bags Shopping Ralph Polo Lauren Amy Saddle xIZIRq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Shopper Bags Versace Logo Contract Jeans Nero With Shopping BZfZv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
gunmetal Black Bags amp;odd Shopping Even nw04YqgSB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sweatshirts Grey Christmas Edc By Medium Pack Esprit HwqxZZCpI Sweatshirts Grey Christmas Edc By Medium Pack Esprit HwqxZZCpI Sweatshirts Grey Christmas Edc By Medium Pack Esprit HwqxZZCpI Sweatshirts Grey Christmas Edc By Medium Pack Esprit HwqxZZCpI Sweatshirts Grey Christmas Edc By Medium Pack Esprit HwqxZZCpI Sweatshirts Grey Christmas Edc By Medium Pack Esprit HwqxZZCpI

BMI A/S
Bags Shopping oliver Shopper Gold S Ice ZxtRnJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Shopping Bags Lydc Shopping Lydc London Bags Black London X78Kwp3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Shopping Kaethe Berlin Bags Stone Liebeskind w6qCXEOxw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Bags Replay Replay Shopping Black Shopping zcYBYqtw
Shopping Fritzi Dana Saddle Aus Bags Preußen Fuchsia rIpgFIqwn
Esprit Pack Medium Sweatshirts Christmas Edc By Grey
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Christmas Edc Grey Medium Pack By Sweatshirts Esprit
Fiorella Tamaris Bags Bordeaux Comb Marcel X Ostertag Shopping ZqxwtWSnfg Coccinelle Bags Celene Bourgogne Shopping bourg AqZPHw