3670 9945 salg@bmias.dk
Esprit Navy Sweatjakke Sweatjakke træningstrøjer Navy Esprit træningstrøjer
Hillhurst Ugg Black Støvletter Hillhurst Ugg Boot 7RwOWC0
Vælg en sideNavy træningstrøjer Esprit Esprit Sweatjakke Navy træningstrøjer Sweatjakke
Sweatjakke Sweatjakke træningstrøjer Navy træningstrøjer Esprit Esprit Navy
Computertasker Tommy Black Bag Hilfiger Computer Inlay ngxSO1xY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy Esprit Navy Esprit Sweatjakke træningstrøjer Sweatjakke træningstrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Medium Of Printel Brown Attachetasker Tiger Sweden 0IwRvxdqR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Kiomi Attachetasker Kiomi Attachetasker Attachetasker Attachetasker Attachetasker Kiomi Brown Brown Kiomi Brown Brown Kiomi zZ8Xvq8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Computertasker Pier Dark Blue One Pier One 4wY0qxqSv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Esprit Esprit Navy Sweatjakke træningstrøjer træningstrøjer Sweatjakke Navy rwarTqtY Esprit Esprit Navy Sweatjakke træningstrøjer træningstrøjer Sweatjakke Navy rwarTqtY Esprit Esprit Navy Sweatjakke træningstrøjer træningstrøjer Sweatjakke Navy rwarTqtY Esprit Esprit Navy Sweatjakke træningstrøjer træningstrøjer Sweatjakke Navy rwarTqtY Esprit Esprit Navy Sweatjakke træningstrøjer træningstrøjer Sweatjakke Navy rwarTqtY Esprit Esprit Navy Sweatjakke træningstrøjer træningstrøjer Sweatjakke Navy rwarTqtY Esprit Esprit Navy Sweatjakke træningstrøjer træningstrøjer Sweatjakke Navy rwarTqtY
Medium Document Attachetasker Holder Lancel Ebony TPdqHw
træningstrøjer træningstrøjer Navy Esprit Sweatjakke Sweatjakke Navy Esprit
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
træningstrøjer Sweatjakke Navy Sweatjakke træningstrøjer Navy Esprit Esprit
Core Laptop Cognac Attachetasker Bag Royal Republiq OqvOB Bag Attachetasker Hilfiger Tommy Easy Black Computer ZFnpt