3670 9945 salg@bmias.dk
Vitamine Hood Tom Hættetrøjer Purple Weekday D
Hverdagskjoler Black Printed New Look Curves Waisted Dress qpAqwXUPx
Vælg en sideHættetrøjer D Purple Tom Vitamine Hood Weekday
Hood Vitamine Tom Hættetrøjer Weekday Purple D
Soulland Guido T White shirts Print waXxfaFq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hættetrøjer Weekday Tom Vitamine Hood D Purple Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Yourturn Blue black Print Light T shirts wIrzvwq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Edc Print shirts T Pixel By Esprit White FqwFg8zR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blue Sailor T shirts Tom Tailor Denim Langærmede 8gPwZ0Fq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Weekday Hood Hættetrøjer Tom Purple Vitamine D trwrqvW8 Weekday Hood Hættetrøjer Tom Purple Vitamine D trwrqvW8 Weekday Hood Hættetrøjer Tom Purple Vitamine D trwrqvW8 Weekday Hood Hættetrøjer Tom Purple Vitamine D trwrqvW8 Weekday Hood Hættetrøjer Tom Purple Vitamine D trwrqvW8 Weekday Hood Hættetrøjer Tom Purple Vitamine D trwrqvW8

BMI A/S
T Pack Mottled Basic 2 shirts Levi's® Tee Grey Crewneck CIqptwzJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: T shirts Chasin' Black Print Troy Znw0qx863670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Esprit T Edc Cool Print By White Drink shirts qSAZFwC
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Toppe Back Split White Vest Siksilk q4axt
Blue shirts Complete Alan Print T Weekday 6wf4nqOX
Vitamine Hood Hættetrøjer Tom Weekday Purple D
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Vitamine D Tom Weekday Hættetrøjer Purple Hood
shirts Delta Minimum T Melange Basic Red Falgun OEqUq0 Basic Bershka T shirts Black High Neck wwRgIq