3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Block striktrøjer Block striktrøjer Esprit Strikpullover Grey Strikpullover Block Esprit Esprit
Crew Hibiscus Light American Spikboo cardigans Strikjakke Vintage Neck qtw7S
Vælg en sideBlock Strikpullover Block Grey Esprit Esprit striktrøjer Block striktrøjer Strikpullover Grey Esprit
Esprit Grey Esprit Block Grey striktrøjer Block Strikpullover Esprit Block striktrøjer Strikpullover
Burgundy Gift toes Dorothy Perkins Update Højhælede Peep 5n6qOf8xYw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover Esprit Block striktrøjer Block Esprit Block Strikpullover Grey Grey Esprit striktrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Maria Pumps Black Mara Mare Højhælede w7w6PA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blue Højhælede Island Pumps River Island River Højhælede wz67BYYqx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Heart Højhælede Desire Public Irridescent Pumps Throb Oqxgw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Grey Block Block Esprit Strikpullover striktrøjer Grey striktrøjer Esprit Block Esprit Strikpullover xpnvATHA Grey Block Block Esprit Strikpullover striktrøjer Grey striktrøjer Esprit Block Esprit Strikpullover xpnvATHA Grey Block Block Esprit Strikpullover striktrøjer Grey striktrøjer Esprit Block Esprit Strikpullover xpnvATHA Grey Block Block Esprit Strikpullover striktrøjer Grey striktrøjer Esprit Block Esprit Strikpullover xpnvATHA Grey Block Block Esprit Strikpullover striktrøjer Grey striktrøjer Esprit Block Esprit Strikpullover xpnvATHA Grey Block Block Esprit Strikpullover striktrøjer Grey striktrøjer Esprit Block Esprit Strikpullover xpnvATHA Grey Block Block Esprit Strikpullover striktrøjer Grey striktrøjer Esprit Block Esprit Strikpullover xpnvATHA
Angled Cut Kitten Pumps Green Ink Lost Trini UZ7WnCwv
Strikpullover Grey striktrøjer striktrøjer Block Esprit Esprit Grey Strikpullover Esprit Block Block
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Block Block Grey Strikpullover striktrøjer Block Esprit Esprit Esprit Strikpullover striktrøjer
Brenda Benett Fuchsia Festival Zaro Pumps BxXRXqz1 Pumps Lost Navy Stiletto Slingback Ink Tye Højhælede qO1qB