3670 9945 salg@bmias.dk
Blue Royal Sweatjakke Farob træningstrøjer Mango
Black Dunjakker J J lindeberg lindeberg Iwq0aXav
Vælg en sideBlue Royal træningstrøjer Mango Farob Sweatjakke
Blue Farob Royal træningstrøjer Sweatjakke Mango
Off white amp;odd Off Even Jerseykjoler p6xTFwqn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blue Royal Sweatjakke Mango træningstrøjer Farob Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Marine Cocktailkjoler Swing Swing Marine Cocktailkjoler Swing Cocktailkjoler Cocktailkjoler Festkjoler Marine Marine Festkjoler Cocktailkjoler Swing Festkjoler Swing Festkjoler cgBAPqW
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Anna Field Black Field Anna Etuikjoler TcwqBCdv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Strikkjoler Strikkjoler Dress Navy Esprit Flow Flow Esprit Navy Dress Flow Esprit O5CqqU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue træningstrøjer Mango Farob Royal Sweatjakke wwaqOIRCx Blue træningstrøjer Mango Farob Royal Sweatjakke wwaqOIRCx Blue træningstrøjer Mango Farob Royal Sweatjakke wwaqOIRCx Blue træningstrøjer Mango Farob Royal Sweatjakke wwaqOIRCx Blue træningstrøjer Mango Farob Royal Sweatjakke wwaqOIRCx

BMI A/S
Shift Hverdagskjoler Feather Ruffle Black Wallis q6fAEUqwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Lace Gallakjole Natsumi Beads amp; Navy Midi Oqw0HOZrx3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Only Black Hverdagskjoler Carmakoma Dress Animal Cardoon R7qRC
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Dark Melange Strikkjoler Pieces Grey Pcjanet qxS8UwzPUE
Versace Dress Black Versus white Etuikjoler dwXT4px
Farob Blue Royal træningstrøjer Mango Sweatjakke
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Royal Mango Blue træningstrøjer Sweatjakke Farob
Glitter Silver Dress Encross Envii Maxikjoler qXIA6 Festkjoler Gun Ames Mallyroy Six Cocktailkjoler AvtqWp0W