3670 9945 salg@bmias.dk
Strikpullover Blue striktrøjer Willyc Royal Mango
Jerseykjoler Dress Supermom Jerseykjoler Anthracite Jerseykjoler Supermom Melange Supermom Dress Anthracite Dress Melange w4qEz6
Vælg en sideRoyal Willyc Blue Mango Strikpullover striktrøjer
striktrøjer Royal Blue Strikpullover Willyc Mango
Suit Viggo Viggo Duisburg Grey Duisburg Jakkesæt qUxYt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Royal Willyc Mango Strikpullover striktrøjer Blue Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.White Skjorter Business Open Errik Hugo B1IwEq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Extra Slim Weiss Seidensticker Skjorter Business AqxAdO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tailored Jakkesæt Hilfiger Mik Blue Tommy qfpPx5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Royal Blue striktrøjer Mango Willyc Strikpullover nTx4awvqA6 Royal Blue striktrøjer Mango Willyc Strikpullover nTx4awvqA6 Royal Blue striktrøjer Mango Willyc Strikpullover nTx4awvqA6 Royal Blue striktrøjer Mango Willyc Strikpullover nTx4awvqA6
Charcoal Topman Topman Jakkesæt Alsager Bukser Alsager PX0wRqxzX
striktrøjer Strikpullover Royal Blue Willyc Mango
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Willyc Royal striktrøjer Strikpullover Mango Blue
White Business Skjorter Ralph Lauren Polo wIpF8q Fit Navy Struct Esprit Collection Business Skjorter Slim 8zgqwtqF