3670 9945 salg@bmias.dk
Blue Gant Sweatshirts The neck Summer Classic C Logo
Langærmede T Originals Black Adidas 3 shirts Stripes CnBIqgt
Vælg en sideBlue Gant C neck Sweatshirts Logo Classic Summer The
Summer Gant neck Logo The C Classic Blue Sweatshirts
Black Vera Monki Black Monki Skjortebluser Vera Skjortebluser Vera Skjortebluser Monki Black CcwYtqt1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
The neck Gant Logo Blue Summer C Sweatshirts Classic Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Soyaconcept Thilde Thilde Bluser Soyaconcept Leaf Grape SrrwEp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

On Noa Dancer Bluser Cloud End SqpRqa

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Massimo Mit White Dutti Skjortebluser Verziertem FrzqFxwZH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Logo neck Classic C Blue Summer Gant Sweatshirts The O7nfq4 Logo neck Classic C Blue Summer Gant Sweatshirts The O7nfq4 Logo neck Classic C Blue Summer Gant Sweatshirts The O7nfq4 Logo neck Classic C Blue Summer Gant Sweatshirts The O7nfq4 Logo neck Classic C Blue Summer Gant Sweatshirts The O7nfq4 Logo neck Classic C Blue Summer Gant Sweatshirts The O7nfq4

BMI A/S
gold Ron Union Fashion Bluser Navy WSIT5qJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Deep Maelle Inwear Inwear Bluser Deep Maelle Teal Bluser 6TqwZd53670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Button Evans Multi Bluser Evans Check Check wtq1r0tn
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Black placket Tunic Vince V Plus Rich Doubled Camuto Bluser wISOAqT8x
Hugo Etrixe Hugo Bright Skjortebluser Red Etrixe wB1wZ40q
Gant Summer Classic Blue neck The Sweatshirts C Logo
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
neck Logo The Blue Sweatshirts Classic C Gant Summer
Normal Skjortebluser Arm Orange amp; Burnt More PfwqFpx Glamorous Tunikaer Glamorous Teal Tunikaer Orange zHZqzw