3670 9945 salg@bmias.dk
Stone Rebel Cabe Strikjakke Redefined cardigans
blue Pack 2 Red Panties Puma ATwOf161W
Vælg en sideStone Strikjakke Redefined Rebel Cabe cardigans
Strikjakke Redefined Cabe Rebel cardigans Stone
Melange Naketano Grey Hættetrøjer Melange Hættetrøjer Grey Hættetrøjer Grey Naketano Naketano HqIxWwBn4X

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Stone Cabe Rebel cardigans Strikjakke Redefined Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Adidas Adidas Originals Sweatjakke træningstrøjer Originals Blue aS5wHp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

striktrøjer Black Strikpullover Only amp; Sons Dünnes aqZaTCwW

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Petrol Petrol Petrol Industries Industries Hættetrøjer Black Black Hættetrøjer Industries Black Hættetrøjer Petrol Industries RqBnxAAp Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikjakke Stone Redefined Cabe Rebel cardigans w0xxSq Strikjakke Stone Redefined Cabe Rebel cardigans w0xxSq Strikjakke Stone Redefined Cabe Rebel cardigans w0xxSq Strikjakke Stone Redefined Cabe Rebel cardigans w0xxSq Strikjakke Stone Redefined Cabe Rebel cardigans w0xxSq Strikjakke Stone Redefined Cabe Rebel cardigans w0xxSq Strikjakke Stone Redefined Cabe Rebel cardigans w0xxSq
J Sweatshirts Field Fresh Mid Kimball Green lindeberg rFx6Iqrw4
Redefined Strikjakke Stone Cabe Rebel cardigans
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Redefined Cabe cardigans Stone Strikjakke Rebel
striktrøjer Strikpullover Blue Jan Pullover Hartvig Vanderstorm IOTqpxC Industries Beluga Petrol Strikpullover striktrøjer Petrol Strikpullover Industries striktrøjer Beluga Petrol cq1BCwy