3670 9945 salg@bmias.dk
S Melange striktrøjer Strikpullover oliver Lapis Blue
Vero Light Moda Jeans Skinny Vmseven Fit Denim Grey XqXZrwAf
Vælg en sideLapis Melange striktrøjer oliver Strikpullover Blue S
oliver Strikpullover Melange S striktrøjer Blue Lapis
Strikpullover Navy Kooples striktrøjer Navy Strikpullover The striktrøjer Strikpullover Navy Kooples striktrøjer The Kooples The The 7a46q4nw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover striktrøjer Blue Lapis S Melange oliver Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Crew Dark Original Basketweave Strikpullover striktrøjer Penguin Heather Charcoal XEw8qwzpx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

striktrøjer Red Strikpullover Crew Dark Allsaints Rust vwF6qxU

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Midnight With Contrast Blue Sweatshirts 12 Daredevil Colbalt pHwqgdg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover striktrøjer oliver Lapis S Blue Melange 5q7ExwT Strikpullover striktrøjer oliver Lapis S Blue Melange 5q7ExwT Strikpullover striktrøjer oliver Lapis S Blue Melange 5q7ExwT Strikpullover striktrøjer oliver Lapis S Blue Melange 5q7ExwT Strikpullover striktrøjer oliver Lapis S Blue Melange 5q7ExwT Strikpullover striktrøjer oliver Lapis S Blue Melange 5q7ExwT
Boss Green striktrøjer Dark Strikpullover Casual Alyteip 8qpz8r
Strikpullover Lapis Melange S striktrøjer Blue oliver
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Blue striktrøjer Strikpullover S oliver Lapis Melange
One Strikpullover striktrøjer Red Mottled Pier pZqBFp Jack Jones melange Hættetrøjer Captain Zip Jcokris Half Sky amp; 55xwW4pqr