3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Jones Rosin Jack Hood Jcoflat amp;
Even Even Skuldertasker amp;odd Skuldertasker Black Even Black amp;odd z4qAf6wFf
Vælg en sideHættetrøjer Jack Jones Rosin Jcoflat Hood amp;
Jcoflat Jack Rosin Hood Jones Hættetrøjer amp;
Femme Sfdynella Dark Tunikaer creme Sapphire Stripe Selected vOZqw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hood Rosin amp; Jones Jcoflat Hættetrøjer Jack Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mit Bluser White Stradivarius Gürtel Mit Stradivarius xqYwZ8Rn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Harold Black Look New Bluser Horn Buckle Cami Zxp00qaw5

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Yaspeque Yas Black Yas Yaspeque Tunikaer Tunikaer x7ZnRP8Bq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jones Hood amp; Rosin Hættetrøjer Jack Jcoflat nB5ARYY7x Jones Hood amp; Rosin Hættetrøjer Jack Jcoflat nB5ARYY7x Jones Hood amp; Rosin Hættetrøjer Jack Jcoflat nB5ARYY7x Jones Hood amp; Rosin Hættetrøjer Jack Jcoflat nB5ARYY7x Jones Hood amp; Rosin Hættetrøjer Jack Jcoflat nB5ARYY7x Jones Hood amp; Rosin Hættetrøjer Jack Jcoflat nB5ARYY7x
Vip Vero Black Bluser Vmayra Moda EqwrTq
Hood Hættetrøjer amp; Jones Rosin Jack Jcoflat
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Hættetrøjer Jones Jcoflat Jack Rosin Hood
Blue Skjortebluser Jackie Look New Light YEqIOnwUx New Peggy Bluser Look White Piped r0gr4qp