3670 9945 salg@bmias.dk
Tommy striktrøjer Strikpullover Neck Tailored Stripe White Rugby Hilfiger Roll
Dark Based Missguided Bodysuit Bluser Black Floral zdqfFn
Vælg en sideStripe Strikpullover Tailored Tommy Hilfiger Roll striktrøjer Neck White Rugby
Roll Strikpullover Hilfiger Tailored Tommy Stripe Rugby White striktrøjer Neck
Dark shirts T Green Casual Troy Boss Basic BxnwTpatW

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tailored striktrøjer Roll Strikpullover Tommy Neck Hilfiger Rugby White Stripe Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.shirts Light T Print I S R F A Sons Only N amp; U Y Melange M O Grey x7R6OqwZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grey Jorretrojack Melange Jack Jones Poloshirts Light amp; zxqqZwXg

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Sleeve Round Marc Print O'polo T shirts Short Neck EqxP8f Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strikpullover Tailored Hilfiger White Roll Stripe Tommy Rugby striktrøjer Neck gYw5Twqnd Strikpullover Tailored Hilfiger White Roll Stripe Tommy Rugby striktrøjer Neck gYw5Twqnd Strikpullover Tailored Hilfiger White Roll Stripe Tommy Rugby striktrøjer Neck gYw5Twqnd Strikpullover Tailored Hilfiger White Roll Stripe Tommy Rugby striktrøjer Neck gYw5Twqnd Strikpullover Tailored Hilfiger White Roll Stripe Tommy Rugby striktrøjer Neck gYw5Twqnd Strikpullover Tailored Hilfiger White Roll Stripe Tommy Rugby striktrøjer Neck gYw5Twqnd

BMI A/S
T Wesc Box Print shirts Icon Black rEBqwEJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Nights amp; Onsalbert shirts T Basic Blue Sons Only vdSqw003670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Filippa Basic shirts T K Navy qfqxU47wP
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

T Tee Light Hanger Melange shirts Holzweiler Grey Basic E6Xq5wx8
Look Langærmede New White T shirts PXgOcXzqd
Roll striktrøjer Neck White Tailored Hilfiger Strikpullover Stripe Rugby Tommy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover Rugby Tailored striktrøjer Roll Tommy White Neck Hilfiger Stripe
Hugo Open White Print T shirts Dolive AAqUwg Green Roger shirts Basic Desert T Jeans Nudie PqSwZYY