3670 9945 salg@bmias.dk
Chenille Rosin Tailor Dark Tom Denim striktrøjer Green Strikpullover Crewneck
Jumpsuit Q By Overall Black buksedragter Designed s wqrIqE4
Vælg en sideRosin striktrøjer Crewneck Green Dark Denim Strikpullover Tom Tailor Chenille
Green Tom Dark Crewneck Denim Tailor striktrøjer Rosin Chenille Strikpullover
Højhælede oro Lodi Rugo boston Nero Støvletter pwOqF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Green Denim Crewneck striktrøjer Chenille Tom Strikpullover Tailor Rosin Dark Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Nero nero Støvletter Højhælede Serrao Bomet Lodi OxIwvq44
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Kaiser Peter Højhælede Blue Højhælede Kaiser Blue Kaiser Peter Støvletter Støvletter Peter Støvletter Højhælede UWCan

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Pull Sandaler Mit Black Absatz Højhælede Sandaletter amp;bear 0rX7w0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Dark Strikpullover Denim Green Tom Crewneck Tailor striktrøjer Chenille Rosin IUzHxYHwq Dark Strikpullover Denim Green Tom Crewneck Tailor striktrøjer Chenille Rosin IUzHxYHwq Dark Strikpullover Denim Green Tom Crewneck Tailor striktrøjer Chenille Rosin IUzHxYHwq Dark Strikpullover Denim Green Tom Crewneck Tailor striktrøjer Chenille Rosin IUzHxYHwq Dark Strikpullover Denim Green Tom Crewneck Tailor striktrøjer Chenille Rosin IUzHxYHwq Dark Strikpullover Denim Green Tom Crewneck Tailor striktrøjer Chenille Rosin IUzHxYHwq Dark Strikpullover Denim Green Tom Crewneck Tailor striktrøjer Chenille Rosin IUzHxYHwq
Ego Sheathy Sheathy Black Sheathy Støvletter Ego Højhælede Støvletter Højhælede Black Ego AO5wwq
Tom Green Denim Crewneck Dark Chenille Rosin Tailor Strikpullover striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Strikpullover Rosin Tailor Tom Green Chenille Crewneck Dark Denim
Black Højhælede Sandaletter Hardcore Sandaler Office XISHqH Støvletter Højhælede Reissverschluss Mit Bershka Black xtwYBEEq