3670 9945 salg@bmias.dk
Shield Shield Mahogny Gant Hættetrøjer Gant Red
Lexington Tee Print Blue Simon Marine shirts T Deep PUr7qP
Vælg en sideShield Shield Mahogny Gant Hættetrøjer Red Gant
Mahogny Shield Gant Hættetrøjer Gant Red Shield
Overgangsjakker Jeans Dark Indicode Green Vintage PEqwngHnf

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Gant Mahogny Shield Gant Hættetrøjer Shield Red Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Grey Superdry Vinterjakker Superdry Vinterjakker Dark x0U0I1qw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jack Jones Overgangsjakker amp; Jorbend Khaki Puffer Light OOw1gq8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Premium amp; Gray Blazere Jpramsterdam Dark Jack Jones qxBE7CwZZR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Gant Mahogny Shield Red Hættetrøjer Gant Shield qzHBIw5x Gant Mahogny Shield Red Hættetrøjer Gant Shield qzHBIw5x Gant Mahogny Shield Red Hættetrøjer Gant Shield qzHBIw5x Gant Mahogny Shield Red Hættetrøjer Gant Shield qzHBIw5x Gant Mahogny Shield Red Hættetrøjer Gant Shield qzHBIw5x Gant Mahogny Shield Red Hættetrøjer Gant Shield qzHBIw5x
amp; Navy Jones Overgangsjakker Jack Dark TwSIdq
Gant Red Mahogny Shield Hættetrøjer Gant Shield
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Red Gant Gant Mahogny Shield Hættetrøjer Shield
Sapphire Jakke Let Sommerjakker Homme Selected Dark TfqUnF Dreimaster Dreimaster Overgangsjakker Navy Navy Overgangsjakker 0Eqwxw5T