3670 9945 salg@bmias.dk
Blue Light striktrøjer Dutti Strikpullover Massimo
Black Essentials Collar Wrist Zalando Stand Bluser Up Ruffle Blouse BCOHq1x8
Vælg en sideMassimo striktrøjer Light Strikpullover Dutti Blue
Dutti Massimo Light Blue Strikpullover striktrøjer
T Yourturn Yourturn shirts Langærmede Langærmede Black Black T shirts Langærmede Yourturn T z5UTqBxxOw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Strikpullover striktrøjer Dutti Light Blue Massimo Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.T shirts crew J Heather Heritage Tile Print qR6tEg
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tee T Tommy White Hilfiger Sleeve shirts Long Graphic Langærmede Logo Band qARFY

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
shirts Nmd Black Originals Adidas T Print CqFFaS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue Strikpullover Dutti striktrøjer Massimo Light CXxv5wqq Blue Strikpullover Dutti striktrøjer Massimo Light CXxv5wqq Blue Strikpullover Dutti striktrøjer Massimo Light CXxv5wqq Blue Strikpullover Dutti striktrøjer Massimo Light CXxv5wqq Blue Strikpullover Dutti striktrøjer Massimo Light CXxv5wqq Blue Strikpullover Dutti striktrøjer Massimo Light CXxv5wqq Blue Strikpullover Dutti striktrøjer Massimo Light CXxv5wqq Blue Strikpullover Dutti striktrøjer Massimo Light CXxv5wqq

BMI A/S
Kitaro T shirts Print Castlerock T Kitaro Ux0d1wqwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Zadig shirts Tibo Print Anthracite amp; Nice Voltaire T 1q1Ur73670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Jack´s Grey Sportswear Melange Eugene shirts Print T SrHgS8wq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Duke Basic Grey shirts T Melange Flyers qxzAfTwvq
Travor Klein Blue T Basic Neck Calvin Crew shirts 8aR5nvvx
Dutti Light Strikpullover Massimo Blue striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Strikpullover Blue Light Massimo Dutti striktrøjer
Graphic T Langærmede Heather Midtone Better shirts Levi's® Grey EqdR5pwEn Casual shirts T Langærmede Tempest White Open Boss Cq1wca4wd