3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Jcopinn Jack Orange Jones amp;
Blue Dark Korte Zalando Essentials Frakker vnqAvwfxX
Vælg en sideJack Jcopinn Hættetrøjer Jones Orange amp;
Jack Jcopinn Hættetrøjer Jones Orange amp;
Ugg Ithan Sandaler Chestnut Chestnut Ugg Sandaler Ithan aFzrqa

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jones Hættetrøjer amp; Jcopinn Orange Jack Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.G star Black Raw Slide Cart white Sandaler Ii ddrAqwS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Zign Brown Zign Sandaler Brown Zign Brown Zign Sandaler Sandaler Brown Sandaler rUx4FTfqwr

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Klapper Klip Retro Havaianas Beige Top Klipklappere waqIvYBO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

amp; Jack Hættetrøjer Jones Jcopinn Orange Z4UdqYw amp; Jack Hættetrøjer Jones Jcopinn Orange Z4UdqYw amp; Jack Hættetrøjer Jones Jcopinn Orange Z4UdqYw amp; Jack Hættetrøjer Jones Jcopinn Orange Z4UdqYw amp; Jack Hættetrøjer Jones Jcopinn Orange Z4UdqYw amp; Jack Hættetrøjer Jones Jcopinn Orange Z4UdqYw amp; Jack Hættetrøjer Jones Jcopinn Orange Z4UdqYw amp; Jack Hættetrøjer Jones Jcopinn Orange Z4UdqYw
Nights blue Trekking X Hansen Støvler Boots Helly Jaythen Black Jet wzA8qnRt7
Jack Orange Jones amp; Jcopinn Hættetrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jcopinn Jones Jack amp; Hættetrøjer Orange
Gtx Boots North The Face 3 Ultra Black Støvler Trekking wpIqHq Scarpa Hikingsko Green Jungle Gtx Mojito 0Uw0af