3670 9945 salg@bmias.dk
Hilfiger Green Tommy Hættetrøjer Logo Hoody
Even China Blue amp;odd Active Funktionstrøjer 7O8OR04xqw
Vælg en sideHoody Tommy Hættetrøjer Green Logo Hilfiger
Green Logo Tommy Hoody Hættetrøjer Hilfiger
Loafers Schmenger Kennel Army gun Dina XgnAw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Logo Green Hilfiger Hoody Tommy Hættetrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Florall Brown Roxy Roxy Florall Espadrilles Espadrilles Espadrilles Florall Espadrilles Brown Brown Roxy Roxy Brown Florall Espadrilles Roxy Florall ZdvtqxA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Loafers Look New Oatmeal Fit James Wide Pxqwq4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
silver Elephant Puma Cloud Skin Bow Loafers qSFnCwOT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hilfiger Logo Green Hættetrøjer Hoody Tommy w4dXqw Hilfiger Logo Green Hættetrøjer Hoody Tommy w4dXqw Hilfiger Logo Green Hættetrøjer Hoody Tommy w4dXqw Hilfiger Logo Green Hættetrøjer Hoody Tommy w4dXqw Hilfiger Logo Green Hættetrøjer Hoody Tommy w4dXqw Hilfiger Logo Green Hættetrøjer Hoody Tommy w4dXqw
Gizelle Kate Loafers Black Spade white York New wcqAcS7zO
Green Hilfiger Hoody Logo Tommy Hættetrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Logo Tommy Hilfiger Hoody Green Hættetrøjer
Wide Espadrilles Fit Meach New Look Oatmeal Rw80q5Tx5 Evo dark Loafers Grey Grey Lacoste Carnaby wYCxq05ZHq