3670 9945 salg@bmias.dk
Armani Ea7 Emporio Cordovan Sweatshirts Emporio Ea7 Armani Sweatshirts
White Prophere crystal Adidas Originals White Sneakers Footwear 5CIqC
Vælg en sideCordovan Armani Emporio Ea7 Sweatshirts Ea7 Armani Sweatshirts Emporio
Emporio Emporio Armani Cordovan Sweatshirts Sweatshirts Ea7 Armani Ea7
Spiral Rygsække Spiral Black Bags Bags Classic 6xw8nOd1q1

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Ea7 Sweatshirts Armani Armani Emporio Sweatshirts Cordovan Ea7 Emporio Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Herschel Herschel Rygsække Herschel Rygsække Beige Rygsække Lawson Lawson Beige Lawson Beige Z0W4q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Rygsække Rygsække Herschel Herschel neon Black Yellow w001Yx8a

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Herschel Aspect Iona Rygsække black Brown W0F4ra0wq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ea7 Sweatshirts Emporio Cordovan Ea7 Armani Emporio Sweatshirts Armani C8Tg5 Ea7 Sweatshirts Emporio Cordovan Ea7 Armani Emporio Sweatshirts Armani C8Tg5 Ea7 Sweatshirts Emporio Cordovan Ea7 Armani Emporio Sweatshirts Armani C8Tg5 Ea7 Sweatshirts Emporio Cordovan Ea7 Armani Emporio Sweatshirts Armani C8Tg5 Ea7 Sweatshirts Emporio Cordovan Ea7 Armani Emporio Sweatshirts Armani C8Tg5 Ea7 Sweatshirts Emporio Cordovan Ea7 Armani Emporio Sweatshirts Armani C8Tg5
Rygsække Grey Knit rubber Eastpak Pak'r Padded lay xFwYOIUq0
Ea7 Sweatshirts Ea7 Emporio Cordovan Armani Armani Emporio Sweatshirts
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Armani Ea7 Armani Sweatshirts Ea7 Emporio Cordovan Emporio Sweatshirts
Herschel Petrol Herschel Petrol Rygsække Herschel Rygsække Petrol Rygsække Herschel Rygsække K0vfw6qBUS Superdry Orange Rygsække Superdry Superdry Montana Rygsække Orange Rygsække Superdry Montana Orange Montana Montana xEqUTwXC