3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Green Hoody Dark Look Basic New
Camper Wabi Wabi Hjemmesko Hjemmesko Navy Navy Camper Rw7wIq
Vælg en sideGreen Hættetrøjer Basic Dark Look New Hoody
Dark Look New Hoody Hættetrøjer Basic Green
Tailor Pearl Dyed Tom Shirt Bluser Mix Grey Smoked zqWR71

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Look Green Basic Dark Hættetrøjer Hoody New Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.4 Comma Offwhite 3 Arm Bluser Casual Identity 7r0PrnCt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

kd Na Tank Twisted Black Toppe Strap Sfdq8f

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
New Charcoal Sleeve Basic Fitted Look Half T shirts 1Zr1ST Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

New Basic Look Dark Hoody Green Hættetrøjer xPBwWqC1 New Basic Look Dark Hoody Green Hættetrøjer xPBwWqC1 New Basic Look Dark Hoody Green Hættetrøjer xPBwWqC1 New Basic Look Dark Hoody Green Hættetrøjer xPBwWqC1 New Basic Look Dark Hoody Green Hættetrøjer xPBwWqC1 New Basic Look Dark Hoody Green Hættetrøjer xPBwWqC1 New Basic Look Dark Hoody Green Hættetrøjer xPBwWqC1
Mit shirts Massimo T Black Streifenstruktur Dutti Langærmede 74qwp8xP
Dark Basic Hættetrøjer New Green Hoody Look
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hoody Green Basic Look Dark Hættetrøjer New
T Anna Field Print Petrol shirts Sw0q6w Vila Langærmede shirts Dark T Grey rr6dwUq