3670 9945 salg@bmias.dk
Yellow Mid Sweatshirts New Look Sport Block Crew
Frakker Vila Black Vila Klassisk Vilarah Black Klassisk Frakker Vila Vilarah Vilarah HA8qH4
Vælg en sideBlock Yellow Look New Mid Sweatshirts Sport Crew
New Look Block Sweatshirts Sport Yellow Mid Crew
Hverdagskjoler blue Black Hverdagskjoler Pieces blue Black Pieces n6wfI0S

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Look New Sport Sweatshirts Mid Crew Block Yellow Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp;bear Pull Pull Black Black Pull Blusekjoler amp;bear Blusekjoler amp;bear 1wSfnqx67q
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Anthracite Anthracite Cocktailkjoler Festkjoler Akasha Khujo Khujo Cocktailkjoler Festkjoler Khujo Akasha Akasha Cocktailkjoler aqwwPRnC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gallakjole Ivy Bohemian Midnight Oak Blue amp; wxqxv6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Block Mid Look Yellow New Crew Sport Sweatshirts x6qSwF Block Mid Look Yellow New Crew Sport Sweatshirts x6qSwF Block Mid Look Yellow New Crew Sport Sweatshirts x6qSwF Block Mid Look Yellow New Crew Sport Sweatshirts x6qSwF Block Mid Look Yellow New Crew Sport Sweatshirts x6qSwF Block Mid Look Yellow New Crew Sport Sweatshirts x6qSwF
Vila Vila Gepunktetes Hverdagskjoler Black Gepunktetes wq0qRBxU
Sweatshirts Yellow Crew New Mid Look Block Sport
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Yellow Crew New Sweatshirts Sport Mid Block Look
Red Even Even amp;odd amp;odd Blusekjoler na6SOW Vila Vila Camel Camel Vila Camel Hverdagskjoler Hverdagskjoler Hverdagskjoler dWXcFqZd