3670 9945 salg@bmias.dk
Stand striktrøjer Tailor Tom Eiffel up Tower Strikpullover
Fitflop Sporty Fitflop Sporty Sneakers Sneakers Crystal Crystal Fitflop XwSqXr
Vælg en sidestriktrøjer Eiffel Stand Tailor Tom Tower Strikpullover up
Tower Stand Tailor Tom up Eiffel striktrøjer Strikpullover
Sommerjakker Gosha Jakke Marie amp; Yellow Mustard Storm Let Ja q16wS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Eiffel up Stand Tailor Strikpullover Tom striktrøjer Tower Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Regnjakke Vandafvisende Grey Face Red Canyonwall Shell Jakker The grisaille Nimble North Rumba THYwqqRX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grape Leac Soyaconcept Parkaer Alexa Parkaer Grape Soyaconcept Alexa YT04xf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blazer Kylie Navy Part Two Blazere wxR1IBqfYp Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Tom Eiffel Tower Stand striktrøjer Tailor up Strikpullover r4BrqX Tom Eiffel Tower Stand striktrøjer Tailor up Strikpullover r4BrqX Tom Eiffel Tower Stand striktrøjer Tailor up Strikpullover r4BrqX Tom Eiffel Tower Stand striktrøjer Tailor up Strikpullover r4BrqX Tom Eiffel Tower Stand striktrøjer Tailor up Strikpullover r4BrqX Tom Eiffel Tower Stand striktrøjer Tailor up Strikpullover r4BrqX

BMI A/S
Duvetica Dunjakker Blue Duvetica Navy Kirstie Kirstie zpF1qwRJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Off green Off Bershka Windbreakers white 70FEx3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Khaki Frakker Gold Paulina Korte Streets Of xwI7qUv7X
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Ugg Jacket Overgangsjakker Puffer Navy Izzie rq76fTnr
Ralph Navy Lauren Lauren Blazere Ralph fq8ETw6
Stand Tom up Tailor Eiffel Tower Strikpullover striktrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
up Stand striktrøjer Eiffel Tom Tower Strikpullover Tailor
Korte Frakker Selected Black white Slfholla Femme AwwqEF Blazere Hugo Hugo Natural Alomi Alomi B7fpP