3670 9945 salg@bmias.dk
Hood Jones amp; melange Camp Rosin Jcojaso Hættetrøjer Jack
Better Patagonia Better Fleecejakker Blue Patagonia Blue Fleecejakker d5RRqO
Vælg en sideJack melange Jcojaso Rosin Camp amp; Hættetrøjer Jones Hood
Jack Jcojaso amp; Jones Hættetrøjer Rosin Camp Hood melange
Blazere Violau Vila Violau Vila Blazere Violau Vila Blazere Winetasting Winetasting Vila Winetasting Violau 1wwvq4P6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Jones Hættetrøjer melange Jcojaso Hood amp; Jack Camp Rosin Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blazere Esprit Blazere Blazere Esprit Esprit Collection Collection Collection Esprit Navy Navy Collection Navy Navy Esprit Collection Blazere 5BAAq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Maje Balta Maje Cowboyjakker Black Black Maje Balta Balta Cowboyjakker OtqrwFBt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Grey Dark Blazere Gant Melange Herringbone 4wxtvCq8vU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

amp; Rosin Hood Camp Jack melange Jcojaso Hættetrøjer Jones d8FtqB amp; Rosin Hood Camp Jack melange Jcojaso Hættetrøjer Jones d8FtqB amp; Rosin Hood Camp Jack melange Jcojaso Hættetrøjer Jones d8FtqB amp; Rosin Hood Camp Jack melange Jcojaso Hættetrøjer Jones d8FtqB amp; Rosin Hood Camp Jack melange Jcojaso Hættetrøjer Jones d8FtqB amp; Rosin Hood Camp Jack melange Jcojaso Hættetrøjer Jones d8FtqB
Black Sommerjakker Let Jakke Selected Slfthea Femme Biker Short qwq1gxH
Hood Rosin Jones Jack amp; Jcojaso melange Hættetrøjer Camp
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
melange Jcojaso Hood Jack Camp Rosin Hættetrøjer amp; Jones
Nike Sportswear Vinterjakker Fill Pink white Storm aawrqdv Vero Kurze Black Moda Vero Moda Vinterjakker tqwrtY