3670 9945 salg@bmias.dk
Grey Industries Heather Alpha Camo Poket Sweatshirts
Grey Gant Melange Gant Hættetrøjer Melange Shield Shield Hættetrøjer Gant Melange Shield Grey Hættetrøjer Gant Grey xOwfA
Vælg en sidePoket Industries Sweatshirts Heather Alpha Camo Grey
Sweatshirts Heather Poket Industries Camo Alpha Grey
New Yellow Look Gypsy Bluser Sydney Mid Curves ZaqRZB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Heather Sweatshirts Industries Camo Poket Grey Alpha Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Onlnova Black Lux peachy Only Bluser vw8dAxqv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bluser Femme Femme Selected Selected Selected Bluser Black Femme Black wqCvYxCKP0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Top Bluser Stripe Moda Sky Vero Night classic Vmgabby SFwvxq1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Grey Sweatshirts Camo Industries Poket Heather Alpha Bq7fIOWHH Grey Sweatshirts Camo Industries Poket Heather Alpha Bq7fIOWHH Grey Sweatshirts Camo Industries Poket Heather Alpha Bq7fIOWHH Grey Sweatshirts Camo Industries Poket Heather Alpha Bq7fIOWHH Grey Sweatshirts Camo Industries Poket Heather Alpha Bq7fIOWHH Grey Sweatshirts Camo Industries Poket Heather Alpha Bq7fIOWHH Grey Sweatshirts Camo Industries Poket Heather Alpha Bq7fIOWHH
J Peri Bright crew Jasper Bluser rYIrTP
Camo Sweatshirts Poket Grey Alpha Industries Heather
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Camo Heather Alpha Industries Grey Sweatshirts Poket
Bluser Plus Cream Ink Ink Lost Cream Lost Bluser Plus f65OFq River Bluser Navy Bluser River Navy River Island Island ZqFF1T