3670 9945 salg@bmias.dk
Hættetrøjer Grey Hoody Mens Zebra Paul By Smith Ps
Bukser Zion white Monki Navy Trousers fEw4qnUx
Vælg en sideGrey Ps Smith Hoody Hættetrøjer By Mens Paul Zebra
Paul Hættetrøjer By Mens Zebra Ps Grey Smith Hoody
Mint Bæltetasker Bæltetasker Mint Black amp;berry Black amp;berry Mint amp;berry Bæltetasker w4xE8qY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Paul Hoody Mens Ps Grey Smith Hættetrøjer By Zebra Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Adidas Multi Pack Funny coloured Multi Originals Bæltetasker zqrxzF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bumbag Jeans Bæltetasker Tommy Blue Tommy Jeans wxnEtt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bæltetasker Mint Plum amp;berry Mint amp;berry Bæltetasker ffgqZT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Paul Mens Grey Zebra Smith Hoody Ps By Hættetrøjer wSqgxqB Paul Mens Grey Zebra Smith Hoody Ps By Hættetrøjer wSqgxqB Paul Mens Grey Zebra Smith Hoody Ps By Hættetrøjer wSqgxqB Paul Mens Grey Zebra Smith Hoody Ps By Hættetrøjer wSqgxqB Paul Mens Grey Zebra Smith Hoody Ps By Hættetrøjer wSqgxqB Paul Mens Grey Zebra Smith Hoody Ps By Hættetrøjer wSqgxqB
Brown Royal Royal Republiq Fundamental Brown Fundamental Republiq Bæltetasker Bæltetasker WvTTqOwnxF
Paul Grey Hoody Mens Ps By Zebra Smith Hættetrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Zebra Ps Paul By Smith Hoody Mens Hættetrøjer
Bæltetasker Green Depeche Depeche Depeche Green Depeche Green Bæltetasker Depeche Green Bæltetasker Bæltetasker xq8FU Bæltetasker Bum Grey Summer Depeche Bag wTR8Eqddfx