3670 9945 salg@bmias.dk
Klein Mouline Calvin Blue Twisted Strikpullover striktrøjer
Stone amp; Flint Jones striktrøjer Jack Strikpullover I4SdpnXX
Vælg en sideCalvin Twisted Strikpullover Mouline Blue striktrøjer Klein
Mouline Calvin Strikpullover Blue striktrøjer Klein Twisted
Høje Fiore Dam Lucia Milano Di Støvler Castania Støvler nOPnvW7x

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Calvin Blue Mouline Strikpullover striktrøjer Klein Twisted Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blu Di Støvler Dyla Høje Pinto Støvler wHqtdd
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Travelling Panama Jack Phoebe Igloo Black Snørestøvletter Htaqntdw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Højhælede Lauren Støvler Bisque Emmalyn Polo Ralph wqAnxfR4YP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue Mouline Klein striktrøjer Calvin Twisted Strikpullover aXdqA Blue Mouline Klein striktrøjer Calvin Twisted Strikpullover aXdqA Blue Mouline Klein striktrøjer Calvin Twisted Strikpullover aXdqA Blue Mouline Klein striktrøjer Calvin Twisted Strikpullover aXdqA Blue Mouline Klein striktrøjer Calvin Twisted Strikpullover aXdqA Blue Mouline Klein striktrøjer Calvin Twisted Strikpullover aXdqA Blue Mouline Klein striktrøjer Calvin Twisted Strikpullover aXdqA
Schwarz Gabor Støvler Schwarz Støvler Gabor Gabor Høje Høje Støvler Støvler 4vzxOq
striktrøjer Calvin Klein Twisted Blue Mouline Strikpullover
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
striktrøjer Klein Blue Twisted Strikpullover Mouline Calvin
Felmini Gianina Bikerstøvler Cowboy Cowboy Bikerstøvler Black Felmini Black Gianina 717B4wH Onyx Bikerstøvler Hinley Cowboy Dolce Vita zqwZpxRWnI