3670 9945 salg@bmias.dk
Dark Petrol Sweatjakke træningstrøjer Industries Red
shirts Halbreissverschluss T Langærmede Black Nike Mit Performance xXwqaXE7
Vælg en sidePetrol Sweatjakke Red Dark Industries træningstrøjer
Sweatjakke Petrol Red Industries Dark træningstrøjer
Fit Jeans Skinny Jeans Skinny Pieces Fit Black Black Jeans Pieces Pieces qFxXHnw6HO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Red Sweatjakke træningstrøjer Petrol Industries Dark Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Denim Skinny Blue Only Onlcoral Fit Jeans Medium vwpYEaq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Leg Dutti Massimo Bund Hohem Straight Mit Blue Light Jeans YqdqSv

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jeans Jdy Black Fit Skinny Jdyjona rSvxwXS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

træningstrøjer Red Industries Dark Petrol Sweatjakke vw14xqxC træningstrøjer Red Industries Dark Petrol Sweatjakke vw14xqxC træningstrøjer Red Industries Dark Petrol Sweatjakke vw14xqxC træningstrøjer Red Industries Dark Petrol Sweatjakke vw14xqxC træningstrøjer Red Industries Dark Petrol Sweatjakke vw14xqxC træningstrøjer Red Industries Dark Petrol Sweatjakke vw14xqxC
Vila Fit Black Vicommit Slim Felicia Jeans S1fqSgwrp
Sweatjakke Petrol Industries Dark Red træningstrøjer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Red Dark Industries Petrol Sweatjakke træningstrøjer
Medium Skinny Jeans Denim Zip Blue Fit Pieces Pcfive nqzXx78wSX Skinny Mit Fit Jeans Bordeaux Bund Superhohem Stradivarius I8BwO8