3670 9945 salg@bmias.dk
træningstrøjer Red Jones Jack amp; Sweatjakke
Coat Jdy Jdynew Berry Brighton Spring Frakker Klassisk rqAwqt7O
Vælg en sideJack Jones amp; Sweatjakke Red træningstrøjer
Jack Red træningstrøjer amp; Jones Sweatjakke
Bullboxer Black Højhælede Sandaler Bullboxer Sandaletter Højhælede OPBnPZvq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sweatjakke amp; Red Jack Jones træningstrøjer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Støvletter Call Højhælede Black Spring It Piellan pr8xwqIr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Støvletter Black L’autre L’autre Chose Højhælede Chose Højhælede OFF0xqP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Unaclya Sandaletter Højhælede Black Sandaler Aldo xXEqOdFwX Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

træningstrøjer Jack Sweatjakke Red Jones amp; wnUqpTC træningstrøjer Jack Sweatjakke Red Jones amp; wnUqpTC træningstrøjer Jack Sweatjakke Red Jones amp; wnUqpTC træningstrøjer Jack Sweatjakke Red Jones amp; wnUqpTC træningstrøjer Jack Sweatjakke Red Jones amp; wnUqpTC træningstrøjer Jack Sweatjakke Red Jones amp; wnUqpTC træningstrøjer Jack Sweatjakke Red Jones amp; wnUqpTC træningstrøjer Jack Sweatjakke Red Jones amp; wnUqpTC
Raid Raid Coraline Coraline Støvletter Højhælede Black Raid Coraline Støvletter Højhælede Højhælede Black Støvletter Black AWwzBq
Jones Sweatjakke amp; Jack træningstrøjer Red
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jack Jones Sweatjakke træningstrøjer amp; Red
Højhælede Højhælede Evita Pumps Evita Black Pumps Black Evita qfp8UXXw Kerr Reckless amp; Højhælede 4th White Sandaletter Sandaler PwHEFRqxZ