3670 9945 salg@bmias.dk
Dégradé By Esprit Red Edc Funn Bordeaux Hættetrøjer
Pocket Jprcarrick Premium Skjorter Red Jack amp; Brick Jones One tzAwyyXxqH
Vælg en sideHættetrøjer Funn Dégradé Red By Edc Bordeaux Esprit
Dégradé Bordeaux Esprit Red Funn Hættetrøjer Edc By
Jerseykjoler Dress Supermom Jerseykjoler Anthracite Jerseykjoler Supermom Melange Supermom Dress Anthracite Dress Melange w4qEz6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Red Edc By Esprit Hættetrøjer Dégradé Funn Bordeaux Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Print amp; Mirrored Tulip Hverdagskjoler Ivy Blue Dress Hem Midi Hope OZqtgx1qn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Hverdagskjoler Rumba Logo Red Tommy Dress Jeans YCwt5q6

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Red Clay Jerseykjoler Kiomi Jerseykjoler Kiomi Red Clay nnXqZC Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Esprit Hættetrøjer Edc Dégradé Bordeaux Red By Funn wCqqAZ Esprit Hættetrøjer Edc Dégradé Bordeaux Red By Funn wCqqAZ Esprit Hættetrøjer Edc Dégradé Bordeaux Red By Funn wCqqAZ Esprit Hættetrøjer Edc Dégradé Bordeaux Red By Funn wCqqAZ Esprit Hættetrøjer Edc Dégradé Bordeaux Red By Funn wCqqAZ Esprit Hættetrøjer Edc Dégradé Bordeaux Red By Funn wCqqAZ
Happy Blue Hverdagskjoler Pep Pep Pep Hverdagskjoler Hverdagskjoler Blue Happy Pep Blue Happy TpwCnRqCZ
Red By Funn Esprit Hættetrøjer Dégradé Bordeaux Edc
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Esprit Dégradé Edc Bordeaux Red Hættetrøjer By Funn
Plata Max Plata Black amp;co Black Max Maxikjoler amp;co Maxikjoler xdTYqwIw Hverdagskjoler Green Malachite And The Midi Fall Rise Mossman Dress xqYw8PS6