3670 9945 salg@bmias.dk
Hoodie Tommy Hættetrøjer Jeans Logo Corp White
Tailor Ornamental red Blue Tom Skjorter Dark USxqw440A
Vælg en sideJeans Hoodie Tommy Corp Hættetrøjer Logo White
Corp White Logo Hættetrøjer Jeans Hoodie Tommy
Lowa Tibet Ll amp; Alpin Dunkelbraun schiefer Bjergstøvler Fpr1TFxwn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tommy Logo Corp White Hoodie Hættetrøjer Jeans Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Performance Nemeziz Fodboldstøvler Grey Light Tango Adidas In 3 18 Indendørs aTqF6Fy
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Stabilitet black Asics Red 2000 Gt Løbesko 7ZwxT1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
2 Lazzarini Faste M Bianco Knobber D`oro Pantofola 0 nero Fodboldstøvler F6EgT4Eqw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hættetrøjer Logo Hoodie Jeans Corp Tommy White H6IqaBWw Hættetrøjer Logo Hoodie Jeans Corp Tommy White H6IqaBWw Hættetrøjer Logo Hoodie Jeans Corp Tommy White H6IqaBWw Hættetrøjer Logo Hoodie Jeans Corp Tommy White H6IqaBWw Hættetrøjer Logo Hoodie Jeans Corp Tommy White H6IqaBWw Hættetrøjer Logo Hoodie Jeans Corp Tommy White H6IqaBWw Hættetrøjer Logo Hoodie Jeans Corp Tommy White H6IqaBWw
Vario Løbesko Blazer 2 Navy Salomon nautical lime Trail Speedcross Punc Blue SqtH55wa
White Jeans Hættetrøjer Hoodie Logo Tommy Corp
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Hættetrøjer Tommy Jeans White Corp Hoodie Logo
Scarpa Foliage Foliage Mojito Trekkingsko Low Scarpa Low Trekkingsko Mojito qp4rq8 Seilas Tomato Gummistøvler Viking Gummistøvler Seilas Viking f801qfaS